-

Randafwerking

randafwerking tapijten 2

Geen vorm te complex

De experten van pxl carpets kunnen uw vloerkleed met een unieke rand afwerken. Zo voorkomt u dat het ontrafelt en kan u uw karpet op een creatieve manier personaliseren. Hieronder krijgt u een overzicht van de mogelijke afwerkingstechnieken:

We stikken een smal katoenen lint rondom uw tapijt. Uiteindelijk blijft er aan de bovenzijde van het tapijt een lint van 1 cm zichtbaar.

We werken uw tapijt af met garen in een bijpassende kleur. Dat is ofwel met standaardgaren ofwel met luxegaren (beschikbaar in 26 kleuren). De techniek leent zich uitstekend voor tapijten met een speciale vorm.

Bij deze afwerkingsmethode stikken we een katoenen lint rond uw tapijt. U heeft daarbij de keuze uit 24 verschillende kleuren.

Bij deze luxueuze afwerkingsmethode stikken we suède lint van onderaf op tapijten van hoge kwaliteit. Zo is er aan de bovenzijde geen stiksel zichtbaar, dat verklaart ook de naam van de techniek. Ook hier kan u uit 24 verschillende kleuren kiezen.

We kunnen op alle tapijten een extra antisliplaag (met of zonder noppen) voorzien. Stuur ons gerust een bericht als u advies over de technieken wil inwinnen.

Uw tapijt laten festonneren of banderen?

Vraag een offerte op maat aan!